Doctor Who - Ki vagy, Doki?
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü

Archívum David Tennant GuestBook

 

 

 

Fórum, társalgó, dühöngő
Fórumok : Minden, ami Doctor Who : A régebbi Doktorok, szereplők Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
bubu77

2008.11.04. 15:39 -

Ne feledjük, hogy 2005 előtt is volt élet a Doctor Who-ban, és a bőrdzsekis, laza fazon előtt is voltak kultuszfigurák a TARDIS irányítópultjánál. Ez a topic róluk szól.

[4-1]

DoktorWho Előzmény | 2009.10.09. 19:59 - #4

Nekem személy szerint mindegyik Doki tetszett, de a harmadik(Jon Pertwee), negyedik(Tom Baker), ötödik(Peter Davison), nyolcadik(Paul McGann), kilencedik(Christopher Eccleston) és tizedik(David Tennant) lopta be magát igazán a szívembe.


Szaxi Előzmény | 2009.01.04. 19:29 - #3

Hát persze, hogy nem felejtjük...

Mivel a következő évad úgyis csonka lesz (talán 4 rész?), így mindenképp a régieket kell nézegetni ; )

Eddig már volt szerencsém látni-hallani az elődök egy részét (1, 3, 4, 5, 8)... és mindegyik fantasztikus a maga nemében. Mondhatni annyira, hogy nincs kiemelt kedvenc XD... bár John Pertwee egyre inkább kezd előre törni, hihetetlen a személyisége XD

Egyelőre ennyi : D

Szaxi

 


Norfren Előzmény | 2008.11.17. 22:40 - #2

Dehogy felejtjük....

A minap találtam egy angol helyen egy jó összefoglalást a legeslegelejétől kezdve. Itt van lefordítva:

www.gunda.hu/drwho/dw_faq.html

Norfren

 

 


bubu77 Előzmény | 2008.11.04. 15:39 - #1

Ne feledjük, hogy 2005 előtt is volt élet a Doctor Who-ban, és a bőrdzsekis, laza fazon előtt is voltak kultuszfigurák a TARDIS irányítópultjánál. Ez a topic róluk szól.


[4-1]

 

Doctor Who is copyright © by the British Broadcasting Corporation.
No infringement is intended upon the rights of the BBC.

© DOCTORWHO.GPORTAL.HU 2006-2015


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!