Doctor Who - Ki vagy, Doki?
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü

Archívum David Tennant GuestBook

 

 

 

Fórum, társalgó, dühöngő
Fórumok : Minden, ami Doctor Who : Doctor Who magyarországon Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
DoktorWho

2009.10.09. 20:18 -

Kinek mi a véleménye Magyarországon is megjelent Doctor Who könyvekről, filmekről, sorozatokról? 

[3-1]

Norfren Előzmény | 2009.12.01. 15:32 - #3

Hát, nem a legjobb. A kismillió eddigi DRW könyvből megjelent egy  magyarul 1993-ban, és aztán pár éve kettő a kilencedik Doki - Rose párostól. Szerintem sikerült vaktában pont a nem túl jókat kiválasztani (persze ez ízlés dolga, kinek melyik jön be). Olvastam párat angolul is. Elég hullámzó színvonalúak. Az a gondom velük, illetve az írókkal, hogy azt hiszik, minél több vadságot össze tudnak írni, annál jobb egy sci-fi könyv. Pedig sci-fi ide vagy oda, azért egy bizonyos határon belül kellene maradni, különben kezd átcsúszni az egész a fantasy vagy mese birodalmába. Jó-jó, maga a TARDIS se az a tökéletesen egzakt dolog, de mégis... Az is igaz, hogy a DRW mindig is a lágy sci-fi műfajába tartozott. Talán a harmadik Doktor idején volt a legközelebb a klasszikus sci-fi-hez. Persze nézőpont kérdése az egész.

Talán épp emiatt a Torchwood könyvek jobban tetszettek. Azok ma játszódnak Cardiffban, így a környezettel nem lehet elvetni a súlykot, az adott. A legtöbb tulajdonképpen krimi jellegű nyomozós könyv, persze a téridő repedésen át idepotyogott dolgok és gonoszok már a sci-fi kategóriába tartoznak.


DoktorWho Előzmény | 2009.10.09. 20:19 - #2

Kinek mi a véleménye a Magyarországon is megjelent Doctor Who könyvekről, filmekről, sorozatokról? 


DoktorWho Előzmény | 2009.10.09. 20:18 - #1

Kinek mi a véleménye Magyarországon is megjelent Doctor Who könyvekről, filmekről, sorozatokról? 


[3-1]

 

Doctor Who is copyright © by the British Broadcasting Corporation.
No infringement is intended upon the rights of the BBC.

© DOCTORWHO.GPORTAL.HU 2006-2015


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!