Doctor Who - Ki vagy, Doki?
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü

Archívum David Tennant GuestBook

 

 

 

2005 epizód kalauz
2005 epizód kalauz : Bomba meglepetés

Bomba meglepetés

Bubu  2006.03.25. 22:54

A kilencedik rész tartalma

A TARDIS egy henger alakú tárgyat követ az Időalagútban. A Doktor azért üldözi, mert veszélyes lehet és a Föld felé tart. A TARDIS elveszti a tárgy nyomát az űrben, de a Doktor 1941-ben teszi le a gépét Londonban, a Blitz tetőfokán.

Amíg a Doktor a különös tárgyat keresi, Rose egy síró kisfiút követ, aki az édesanyját hívja. Egy tetőre vezet az útja, és megpróbál egy kötélen felmászni az épület tetejére. Csakhogy a kötél egy jelzőlégballonban végződik, és Rose hirtelen London felett lebegve találja magát. Ereje elfogy, és elengedi a kötelet, de egy vonósugár elkapja esés közben és egy láthatatlan űrhajóban köt ki, melynek tulajdonosa Jack Harkness kapitány, egy valaha volt Időügynök, a messzi-messzi jövőből. Most azonban kereskedő, aki azt hiszi, hogy az évszázad üzletét fogja kötni a lány segítségével.

A Doktor is hallja a különös sírást, és a légiriadó kellős közepén összetalálkozik Nancy-vel, egy ifjú nővel, aki többet tud, mint amennyi tanácsos volna. Nancy egy filantróp, aki az utcán ragadt gyerekeken segít, és a légiriadók ideje alatt élelmet lop nekik. Egyik ilyen furcsa „vacsorájuk” alatt meglepi őt és a gyerekeket, de a szoba hamar kiürül, amikor egy különös kisfiú, akiről Nancy azt mondja, hogy „üres”, megjelenik és az édesanyjáért sír.

Rose és Jack eközben felejthetetlen pillanatokat tölt együtt a láthatatlan hajó tetején, közel a Big Benhez: pezsgő és tánc, éjféli románc :D Jack eközben tervez, és azon töpreng, ki is lehet a lány titokzatos megbízója. Jack barátunknak több köze van a lezuhant tárgyhoz, mint azt hinnénk.

A Doktor eközben követi Nancy-t a búvóhelyére, ahol azt a választ kapja, hogy ha meg akar valamit tudni a különös tárgyról, menjen az Albion kórházba, és keresse Dr Constantine-t. A Doktor ott szembesül a ténnyel, hogy egy titokzatos betegség fertőzte meg a közösség számos tagját: minden beteg halottnak tűnik és gázmaszkot visel. Dr Constantine is a kór áldozatává válik.

Rose és Jack a kórházba megy, ahol találkozik a Dokival, aki rájön, hogy a kapitány egy igazi seftes rosszfiú, aki a lezuhant tárgyat üzlet tárgyának tekinti. A tárgy egy Chula orvosi hajó, amely valamilyen módon kapcsolódik a fertőzés eredetéhez, mert aznap kezdődtek a megbetegedések, amikor a hajó lezuhant. Az üres gyermek azonban továbbra is keresi az anyukáját, és a kórházban fekvő betegek egyszerre felélednek, csapdába ejtve a Doktort, Rose-t és a Kapitányt.

 

Doctor Who is copyright © by the British Broadcasting Corporation.
No infringement is intended upon the rights of the BBC.

© DOCTORWHO.GPORTAL.HU 2006-2015


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!