Doctor Who - Ki vagy, Doki?
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü

Archívum David Tennant GuestBook

 

 

 

2005 epizód kalauz
2005 epizód kalauz : A Doktor táncol

A Doktor táncol

Bubu  2006.03.31. 21:58

A tizedik rész tartalma

A Doktor, Rose és Jack épphogy megússzák az Albion Kórház élőhalottjainak támadását, a Doki erélyes fellépésének köszönhetően, és Jack is beveti magát a diszruptor fegyverével, ami a padlón át lejuttatja őket a lenti terembe. A titokzatos 802-es szobába kerülnek, ahol kiderül, hogy az üres gyermek azzal fertőződött meg, amit a Chula típusú szállítóhajó vitt. A gyermek pedig újra őket követi.

Nancyt elkapja annak a háznak a tulajdonosa, ahová élelemért betört, de a lány ügyes módszerrel megzsarolja a férfit. A tőle eltulajdonított drótvágóval a lány betör a becsapódás helyszínére, de az ottani katonák elkapják és egy fiatal tiszt gondjaira bízzák. Nancy rémülten látja, hogy a férfi is fertőzött és a szeme előtt változik át gázmaszkos zombivá. A lány azonban sikeresen elaltatja egy altatóval.

Eközben Jack kitranszportálja magát a kórházból, ahol viszont ottragad Rose és a Doktor. Jack azonban őket is ki tudja hozni, és Rose össze akarja hasonlítani a két férfi tánctudását, ezért felszólítja a Doktort, hogy ropjanak egyet. A kis közjáték után azonban ők is a becsapódás helyszínére sietnek, ahol a többi katona is átváltozik. A Doktor közben rájön, hogy a szállítóhajó nanobotokat szállított, amike egészen apró, mikroszkópikus robotok, amik meggyógyítják a sérült felületeket. Sajnálatos módon, ha nincs előttük megfelelő modell, amihez igazodhatnának, a működésük veszélyes is lehet. Pontosan emiatt történt, hogy a kis Jamie, akiről kiderül, hogy valójában Nancy kisfia volt, mintájához igazodtak (a kisfiú egy bombázás során halt meg), és most mindenkit ilyenné próbálnak alakítani.

A zombik is a becsapódás helyén kötnek ki, és a Doktor azonnal rájön, hogyan manipulálhatná a nanobotokat. Nancy elárulja Jamie-nek, hogy ő az anyukája, és a nanobotok felismerik őt, mint követendő magasabb rendű modellt, és megtisztítják a kisfiút is. A Doktor ezután a többi fertőzött felé irányítja a kis gyógyítók energiáját és a nanobotok mindenkit meggyógyítanak.

Jack eközben megmenti az egész csapatot a biztos haláltól, mert elfog egy német bombát, amit aztán továbbvisz a világűrbe. A kioldó azonban nem működik a hajóján, és majdnem odavész önmegsemmisítés közben, de a Doktor és Rose beugrik érte a TARDIS-al. Így lesz Jack a legújabb jövevény az Idő Urának hajóján.

 

Doctor Who is copyright © by the British Broadcasting Corporation.
No infringement is intended upon the rights of the BBC.

© DOCTORWHO.GPORTAL.HU 2006-2015


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!